Informatie reserveren

Ons Dierenhotel is ingericht voor alle soorten dieren. Mocht je schildpadden, katten, paarden, vogels of andere dieren hebben, kunnen wij daar ook bij helpen.

Wat kunt u verwachten: Tijdens het verblijf in de gehuurde gezinstuin: Wij lopen 5 keer per dag zorgvuldige checkrondes. Wij voorzien de dieren 2 keer per dag van voeding; jonge dieren zelfs 3 keer per dag. Alle dieren krijgen dagelijks vers drinkwater en een schoon verblijf.

Met regelmaat spelen ‘sociale honden’, die mensgericht zijn, in het Paddock Paradise 5000m2 volledig omheind op 2 meter hoogte. Veilig, zonder andere dieren! Op de vlakte zijn geurtjes van paarden, ezels, kippen en varkens. Een groot avontuur voor de meeste dieren.

Boeken kan via “reserveer een tuin

Spullen meenemen/medicatie/voeding

Wij voeren de dieren het voer van thuis. Denk aan voldoende voeding in een afgesloten voerton met maatbeker. 

Vergeet niet voldoende, liefst extra mee te nemen. Dieren krijgen bij ons veel beweging, soms is het verstandig om (in overleg) wat extra’s te voeren.

Uiteraard kunt u medicatie meebrengen voor uw huisdier. We zullen dit volgens jullie aanwijzingen geven.  Je betaalt hier geen extra bijdrage voor. Dit geldt ook voor oordruppels, oogdruppels e.d.

Denk ook aan de vaccinatieboekjes van je huisdier(en), heb je geen boekjes dan graag het patiëntendossier opvragen bij de dierenarts en deze mailen.

Eigen kauwbotten mogen natuurlijk ook meegenomen worden voor het extra thuisgevoel tijdens de vakantie.

Wij zorgen voor comfortabele manden, zodat je huisdier altijd iets lekkers heeft om op te liggen. Speeltjes zijn ook aanwezig.

Voer/drinkbakjes mogen thuisblijven die hebben we ruim voldoende en van hetzelfde formaat, zodat we kunnen stapelen. Antischrokbakken (indien nodig) wel graag meenemen.

Preventiemiddelen

Ik raad aan om minimaal een dag voor aankomst een Nexgard Spectra tablet geven ter bescherming van vlooien, teken en hartworm. Het is belangrijk om maandelijks preventiemiddelen te geven, omdat bijvoorbeeld een mug al hartworm kan overbrengen. Vaccinaties zijn geen verplichting maar zeker wel een aanrader! Vraag hiervoor meer informatie bij de dierenarts.

Transport

Dierentaxi:

Om alvast in de vakantiesfeer te komen maken wij het jullie graag gemakkelijk. Wij hebben een haal en breng service voor de huisdieren en staan op afspraak, bij jullie thuis voor de deur.

Openingstijden en contact

Deze tijden zijn alleen bedoeld voor het halen en brengen van huisdieren.

Maandag tot en met vrijdag

Ochtend 8.00 tot 8.15

Middag 16.30 tot 16.45

Zaterdag en Zondag gesloten.

Ook zijn we in het weekend telefonisch / WhatsApp / Mail / Facebook en Instagram niet bereikbaar.

De dieren worden in het weekend, volgens het Normale Rooster verzorgd. Zie: “Hoe ziet een dag eruit bij Dierenoppas”

Piekkosten

Voor het langsbrengen en ophalen van uw dier(en) buiten de vaste openingstijden (bij uitzondering!) berekenen wij als onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden en rusttijden ANG 150.00 (exclusief OB).
De aanvraag hiervoor dient minimaal 24 uur voorafgaand aan de oorspronkelijke afspraak per e-mail te worden aangevraagd.

Update

Wij sturen op de dag van aankomst en op dinsdag en vrijdag foto’s en video’s. Ook zijn er filmpjes en foto’s te volgen op onze Facebookpagina en onze Instagrampagina

Mocht je nog vragen hebben horen we het graag!